www.ferospoj.cz :: Ubrousky vlhčené a extra silně čisticí, 80 útržků, Den Braven (26.04.2024 - 01:39)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Ubrousky vlhčené a extra silně čisticí, 80 útržků, Den Braven

Ubrousky vlhčené a extra silně čisticí, 80 útržků, Den Braven jsou vysoce účinné čistící ubrousky. Jsou vhodné pro odstranění lepidel, tmelů, silikonu, maziv a olejů, laků a nevytvrzené PUR pěny. Použít je lze na ruce, pracovní nástroje nebo nechtěně potřísněné povrchy a plochy. Z nesavých povrchů je pomocí ubrousků možné odstranit i zaschlé nátěry do 24 hodin po aplikaci. Hodí se do každé dílny, autoservisu, domácnosti nebo zahradu. Ubrousky čistí rychle a zanechávají svěží vůni. Přidaný vitamín E je prospěšný pro kůži na rukou. Vlhčené čistící ubrousky nabízíme v plastové dóze obsahující 80 útržků o rozměru 200 x 300 mm.

Prodej vlhčených a extra silně čistících ubrousků Den Braven je realizován po jednotlivých kusech.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Ubrousky vlhčené a extra silně čisticí, 80 útržků, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!