www.ferospoj.cz :: Tyč závitová, DIN 975, pevnost 4.8, pozinkovaná (28.03.2024 - 18:31)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Tyč závitová, DIN 975, pevnost 4.8, pozinkovaná

Závitové tyče jsou vyrobeny z oceli, dle normy DIN 975 s pevností 4.8 a jejich povrch je galvanicky pozinkovaný, což poskytuje závitové tyči základní ochranu proti korozi ze vzdušné vlhkosti. Závitové tyče 4.8 využijí při realizaci svých zakázek zejména tesaři či zámečníci, ale své uplatnění najdou i v dalších segmentech trhu. Při využití moderních technologických postupů je využijete také při kotvení např. pozednic či kotevních prvků (za použití chemické malty).

Prodej závitových tyčí je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Závitové tyče můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených tyčí Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Tyč závitová, DIN 975, pevnost 4.8, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!