www.ferospoj.cz :: Tyč trapézová, pravý závit, nerez 1.4301 (A2, AISI 304) (20.04.2024 - 05:05)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Tyč trapézová, pravý závit, nerez 1.4301 (A2, AISI 304)

Nerezové trapézové tyče, různé stoupání, různé průměry a různé délky. K nerezové trapézové tyči je s ohledem na kluznost spoje vhodnější použít matice z bronzu.

Nerez tyče s válcovaným trapézovým závitem majíí hrubý závit, díky kterému se rychle "zatáčí" nebo "vytáčí" , proto se stávají součástí výrobků typu lisy, zdviháky, při sklápění pomocné stojné nohy u různých strojů apod.
Trapézová tyč prezentovaná na této produktové kartě je vyrobena z nerezu 1.4301 (ČSN značka 17 240, dopovídá také značení A2 nebo AISI 304), závit je vyroben válcováním.
Prodej trapézových šroubů z nerezu je standardně realizován jako balíková zásilka za přijatelné ceny přepravy kamkoliv v ČR či SK, u větších množství jsou trapézové tyče dodávány v rámci paletové přepravy nebo naší vlatní závodovou přepravou.

Rozměrové varianty trapézových tyčí  naleznete výše.  

Pozn.: aktuálné dostupnost nerezových trapézových tyčí je u každé položky uvedena. Pokud je definována jako "na objednávku", pohybují se standardní dodací lhůty na úrovni 1 až 2 týdnů.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Tyč trapézová, pravý závit, nerez 1.4301 (A2, AISI 304) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!