www.ferospoj.cz :: Systém regálový hobby (nosná konzola, držák police, koše, spojky) (28.03.2024 - 17:03)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Systém regálový hobby (nosná konzola, držák police, koše, spojky)

Jednoduchý regálový systém, který snadno přizpůsobíte Vaší dispozici. Vhodné pro dílnu, sklad i garáž. Součástí jednoduchého regálového systému jsou nosné konzole k přišroubování na zeď, držáky policí v různých délkách, drátěné koše a stabilizační úchyty polic, které Vám ve finále vylepšují spoj držák police - police.
Regál je vhodný pro uložení a skladování nejrůznějších věcí, od zahradních potřeb přes potřeby kutilské až po nářadí. Jeden držák má únosnost cca. 30 kg. O skutečné únosnosti regálu rozhoduje nejvíce materiál stěny, do které je kotvena nosná konzole (Ytong, cihla, sádrokartom...), použité kotevní prvky a v neposlední řadě také materiál police. Vzdálenost nosných konzol doporučujeme přizpůsobit předpokládané zátěži systému. Obecně platí, že by neměla přesáhnout 1 m, v případě použití koše musí být konzoly od sebe cca. 0,6 m (rozměr koše).

Drážky na upevnění držáku police se v nosné konzole kontinuálně opakují po celé její délce, takže rozestup polic (výšku) si můžete opět přizpůsobit dle rozměrů skladovaných předmětů. Otvory pro kotvení (pro pr. max. 5 mm) se opakují cca. po 25 cm.

LEGENDA k výše uvedeným systémovým prvkům:

  • WLS - perforovaná nosná konzole z plechu o síle 2 mm, tvar U, výška 12 mm, šířka 16 mm, otvory pro připevnění o průměru 5 mm (2197001 - 006)
  • WSS - držák police z plechu o síle 3 mm (2197007 - 019 s výjimkou 015 a 016)
  • WKA - koš s posuvem (2197022 - 027), nutné umístit do rámu koše WRM (2197020 - 021)
  • WSO - průběžná spojka držáku s policí (není nutné použít 2197015)
  • WSJ - koncová spojka držáku s policí (není nutné použít 2197016) 

Prodej košů a rámů košů je dočasně pozastaven, proto zde tyto varianty produktů nejsou aktuálně zobrazovány.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Systém regálový hobby (nosná konzola, držák police, koše, spojky) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!