www.ferospoj.cz :: Stupeň schodišťový bez úpravy dle DIN 24531, provedení SP 340 (29.03.2024 - 16:05)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Stupeň schodišťový bez úpravy dle DIN 24531, provedení SP 340

Ocelové schodišťové stupně, bez povrchové úpravy, provedení SP (odporově svařováno, na nosný pásek jsou přivařeny pruty ze zkrouceného drátu).
Pochozí únosnost a protipožární odolnost schodnice je daná normou.  Nejčastěji používané schodnice při stavbě širokého kovového schodiště, které má pouze dvě bočnice.

Potřebujete-li pro svou realizaci pouze nižší počet schodnic, tyto ocelové stupně na schodiště jsou expedovatelné za velmi nízké ceny přepravného jako balíková zásilka.
Prodej schodišťových stupňů ve více kusech je možný levnou paletovou zásilkou, díky celkovému počtu realizovaných přeprav čerpáme od přepravců slevy. 

V případě Vašeho zájmu je možné nechat schodišťové stupně vyrobit i v atypickém rozměru, k poptávce můžete využít kontaktní formulář.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Stupeň schodišťový bez úpravy dle DIN 24531, provedení SP 340 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!