www.ferospoj.cz :: Stůl piknikový + tři lavice, výrobce LIFETIME (29.03.2024 - 07:15)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Stůl piknikový + tři lavice, výrobce LIFETIME

Stůl piknikový + tři lavice je dalším produktem z naší nabídky zahradního nábytku. Tento produkt a mnoho dalších naleznete v naší kategorii : Odpočinek od dílny.

Pokud sháníte kombinaci stolu a lavic na Vaší chatu, chalupu, zahradu nebo pro Vaší venkovní cukrárnu je pro Vás piknikový set ideální volbou. Stůl je kruhového tvaru a jeho součástí jsou tři lavice, které jsou v jedné části pevně spojeny se stolem. Zahradní set pak působí velmi stabilně a robustně. 
Kruhový stůl se třemi lavicemi je vyroben z vysoce odolného UV stabilizovaného polyethylenu (HDPE) a ocelové nosné kostry dimenzované pro extrémní zátěž. 

Použitý plast pro výrobu piknikového setu je vysoce odolný vůči vlivu počasí, na slunci nežloutně ani nekřehne.Dokonalé umytí piknikového setu umožňuje zvolený plast i ocelová konstrukce.
Pokud by jste raději stůl a lavice, které lze snadněji převézt či přemístit podívejte se na campingový stůl v provedení 2v1. Produktovou kartu můžete navštívit zde.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Stůl piknikový + tři lavice, výrobce LIFETIME naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!