www.ferospoj.cz :: Stůl campingový + dvě lavice, výrobce LIFETIME (28.03.2024 - 19:35)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Stůl campingový + dvě lavice, výrobce LIFETIME

Plastový skládací campingový set , výrobek vhodný pro lidi, kteří své volno či dovolenou chtějí strávit v přírodě, na chatě, chalupě nebo někde v kempu, ale chtějí si při posezení užít domácí pohodlí. Camping set ve složení 1x stůl a 2x lavice je vhodný pro posezení prakticky kdekoliv, především díky jeho snadnému složení, rozložení, uskladnění a převozu.
Lavice se stoly jsou vyrobeny z vysoce odolného UV stabilizovaného polyethylenu (HDPE), ocelová nosná kostra je dimenzována na extrémní zátěž. Díky těmto vlastnostem je camping set vysoce odolný vůči veškerým povětrnostním vlivům. Na slunci nežloutne, ani nekřehne. Materiály, ze kterých je set vyroben, umožňují jeho dokonalé umytí. Plastové lavice lze jednoduše složit, připevnit na spodní část složeného stolu a převést prakticky kamkoliv.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Stůl campingový + dvě lavice, výrobce LIFETIME naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!