www.ferospoj.cz :: Stolek příruční skládací, výrobce LIFETIME (28.03.2024 - 13:44)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Stolek příruční skládací, výrobce LIFETIME

Plastový skládací odkládací stolek je dalším produktem z naší nabídky vhodný pro Váš odpočinek a čas strávený s rodinou či přáteli. Toto a mnoho dalšího naleznete v naší volnočasové kategorii Odpočinek od dílny.

Skládací příruční stolek má mnoho využití. Je vhodný například na Vaší zahradu při grilování, pod pergolu, do dílny, pro posezení na terase, do kanceláře nebo do Vašeho pokoje. Díky jeho rozměrům a možnosti složení stolku ho lze jednoduše uskladit např. pod skříň. A pokud potřebujete koupit i židle, máme pro Vás řešení.

Stůl skládací je vyrobený z vysoce odolného UV stabilizovaného polyethylenu (HDPE) a ocelové nosné kostry dimenzované pro extrémní zátěž. 

Použitý plast, ze kterého je skládací stolek vyroben je vysoce odolný vůči vlivu počasí (povětrnostním vlivům), na slunci nežloutně ani nekřehne, což ocení leckterá hospodyňka. Dokonalé umytí zahradního stolu umožňuje zvolený plast i ocelová konstrukce. 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Stolek příruční skládací, výrobce LIFETIME naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!