www.ferospoj.cz :: Stolek pracovní z polykarbonátové desky a hliníkových profilů, GARDENTEC STOLEK (19.04.2024 - 07:41)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Stolek pracovní z polykarbonátové desky a hliníkových profilů, GARDENTEC STOLEK

Stolek pracovní z polykarbonátové desky a hliníkových profilů, GARDENTEC STOLEK je stolek s hliníkovým rámem s polykarbonátovou deskou Guttagliss. Stolek GARDENTEC lze umístit do rohu skleníku. Odkládací stolek je kompatibilní se skleníky GARDENTEC ve variantách F1-F6. Není kompatibilní s obloukovými skleníky! Stolek má rozměry 770 x 680 mm.

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

Prodej pracovních stolků z polykarbonátových desek a hliníkových profilů GARDENTEC je realizován po jednotlivých kusech. 

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Stolek pracovní z polykarbonátové desky a hliníkových profilů, GARDENTEC STOLEK naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!