www.ferospoj.cz :: Stavěcí nožička s otočnou hlavou (19.04.2024 - 01:28)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Stavěcí nožička s otočnou hlavou

Stavěcí nožička s otočnou hlavou, s metrickým šroubem. Nožička je určena pro polohování / stavění zejména nábytku či regálových systému ve Vaší dílně a vesměs veškerým stolům, židlím a ponkům, u kterých je podmínkou užitku jeho naprostá vodorovnost, kterou lze jednodušše nastavit na požadovanou výšku. Nosnost je dle síly závitu až 650 kg na jednu nožičku. V technickém popisu naleznete doplňující technické informace k nožičce.

Realizujeme prodej stavěcích nožiček on-line, osobní odběr možný z našeho prodejního skladu ve městě České Budějovice. Stavěcí nožičky jsou určeny pro domácí využití, výrobní firmy, nábytkáře, strojírenství, kovovýroby, řemeslníky, automobilový průmysl, zámečnictví, truhlářství, apod.  

P O Z O R! Některé výše prezentované rozměry nemusejí být v reálném čase disponibilně skladem v ČR a je nutné je objednat u německého výrobce. V takovém případě může doručení zboží trvat cca. týden a v případě menšího počtu objednávaných kusů může dojít k změně prodejní ceny! O výše uvedené situaci je náš zákazník pochopitelně vždy telefonicky informován.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Stavěcí nožička s otočnou hlavou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!