www.ferospoj.cz :: Šroubovák vrtací, akumulátorový 14.4V, výrobce Graphite (18.04.2024 - 09:07)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroubovák vrtací, akumulátorový 14.4V, výrobce Graphite

Akumulátorová vrtačka 14,4 V patří mezi kvalitní nářadí od výrobce Graphite. Tento pomocník, který dnes již neodmyslitelně patří do každé profesionální, kutilské či domácí dílny. AKU vrtací šroubovák oceníte zejména u projektů, kde se v blízkosti nenachází elektrická zásuvka.

Aku vrtačka je vybavena rychloupínacím sklíčidlem, které Vám umožní velmi rychlou a pohodlnou výměnu nástroje. Vrtat tak můžete (výkon vrtačky je dostatečný) do kovu, dřeva, obkladů či plastu. Další její předností je možnost šroubování, ať už se jedná o šrouby do kovu, sádrokartónu, dřeva či plastu. Se všemi těmito materiály a šrouby si vrtačka bez problému poradí. Samozřejmostí u aku vrtačky Graphite je pravý a levý chod a výkonná dvourychlostní převodovka. Balení obsahuje i plastový kufr, dvě baterie 14,4 V, nabíječku a bit.

Prodej akumulátorových vrtacích šroubováků,14.4V, Graphite je realizován po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroubovák vrtací, akumulátorový 14.4V, výrobce Graphite naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!