www.ferospoj.cz :: Šroubovák s ráčnou + bity a hlavice 1/4, Topex (16.04.2024 - 22:53)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroubovák s ráčnou + bity a hlavice 1/4, Topex

Šroubovák s ráčnou + bity a hlavice 1/4, Topex. Sada je vyrobena z vysoce kvalitní chrom - vanadiové oceli a skládá se s 29 dílů. V sadě se nachází metrické nástrčné hlavice, šroubovací bity a ergonomická plastová šroubovací rukojeť potažena protiskluzovým materiálem, díky které je práce pohodlná. Tato sada šroubováku s ráčnou má univerzální použití např. montáže, oprava automobilů atd. Vhodné pro profesionály, ale i pro kutily.

Balení obsahuje:

1 ks šroubovák s ráčnou

6 ks metrických šroubovacích nástrčných hlavic o rozměrech: 5, 6, 7, 8, 9, 10 mm

6 ks palcových nástrčných hlavic: 1/4, 5, 16, 11, 32, 3/8, 7, 16, 1/2,

15 ks šroubovacích bitů o rozměrech; ploché: 4, 5.5, 7 mm, křížové PH1, 5 x PH2, PH3, Torx: T15, T20, T25, šestihranné: H3, H4

1 ks adaptér 10 mm x 1/4

Prodej šroubováků s ráčnou a bity je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídkuzpětné info.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroubovák s ráčnou + bity a hlavice 1/4, Topex naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!