www.ferospoj.cz :: Šroubovák plochý, 1000 V, NEO tools (28.03.2024 - 19:21)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroubovák plochý, 1000 V, NEO tools

Plochý šroubovák 1000V je elektrikářský šroubovák od výrobce NEO tools. Dřík šroubováku je vyroben z velmi tvrdé oceli S2 a má magnetický hrot. Šroubovák je schválen pro použití na práci pod napětím až 1000 V. Pro bezpečnější a pohodlnější práci má ergonomickou rukojeť s protiskluzovým povrchem. O kvalitě vypovídá TÜV certifikát. Je vhodný především na elektromontáže, ale použít ho lze téměř na všechny mechanické práce.

Prodej plochého šroubováku 1000V NEO tools je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroubovák plochý, 1000 V, NEO tools naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!