www.ferospoj.cz :: Šroub TEX DIN 7504P pozinkovaný, TRX drážka, samovrtný do kovu S KŘIDÉLKY a zápustnou hlavou (28.03.2024 - 19:43)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub TEX DIN 7504P pozinkovaný, TRX drážka, samovrtný do kovu S KŘIDÉLKY a zápustnou hlavou

Šroub samovrtný s křidélky, zápustná hlava a Torx drážka, DIN 7504P, pozinkovaný. Šroub s vlastním vrtákem do kovu a speciálními křidélky, které usnadňují jeho pronikání dřevěnou latí. 

Samovrtný šroub Vám výrazně pomůže urychlit montáž např. plotových latí k jacklu z oceli o síle 2 nebo 3 mm. Speciální křidélka si do připevnňovaného materiálu vyvrtají větší otvor než je průměr dříku a když narazí na kov, odpadnou. Šroub se pak díky vlastnímu vrtáčku prořeže stěnou jacklu, ve kterém si pak vytvoří závit a vznikne tak pevný spoj. I přes rozdílné vlastnosti materiálů dodržíte doporučený montážní postup, větší otvor v dřevěné lati/desce eliminuje rozdílné chování materiálů v závislosti na změně teploty.

Rozměrové varianty samovrtného šroubu DIN7504P naleznete výše.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub TEX DIN 7504P pozinkovaný, TRX drážka, samovrtný do kovu S KŘIDÉLKY a zápustnou hlavou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!