www.ferospoj.cz :: Šroub TEX DIN 7504N pozinkovaný, PH drážka, samovrtný do kovu s půlkulatou hlavou (19.04.2024 - 02:55)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub TEX DIN 7504N pozinkovaný, PH drážka, samovrtný do kovu s půlkulatou hlavou

Samovrtný šroub do kovu s půlkulatou hlavou je vyroben dle normy DIN 7504N. Jedná se o galvanicky pozinkované šrouby od průměru 2,9 do 6,3 mm, s vlastním vrtákem do kovu. Tvar hlavy je vhodný pro upevňování deskových plochých materiálů. Délka šroubu je udávána jako jeho délka pod hlavou včetně vrtáku.
Samovrtné šrouby umožňují aplikaci do kovu bez předvrtávání, vrtací kapacita tohoto šroubu do kovu je až 3 mm. Doporučujeme používat při realizaci spoje kov - kov, při upevňování jiných materiálů ke kovové konstrukci je nutné brát v potaz konkrétní vlastnosti upevňovaných prvků.

Prodej samovrtných šroubů do kovu je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Samovrtné šrouby můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených šroubů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub TEX DIN 7504N pozinkovaný, PH drážka, samovrtný do kovu s půlkulatou hlavou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!