www.ferospoj.cz :: Šroub TEX DIN 7504KP pozinkovaný, samovrtný do kovu, se šestihrannou hlavou a EPDM podložkou (26.04.2024 - 00:38)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub TEX DIN 7504KP pozinkovaný, samovrtný do kovu, se šestihrannou hlavou a EPDM podložkou

Šroub závrtný do plechu TEX, šestihranná hlava, DIN 7504KP, pozinkovaný. Dodáván v provedení šroub plus navlečená podložka s gumou. Šroub je vybaven vlastním vrtákem do kovu, vrtací kapacita šroubu je 2 - 3 mm. Vrtací kapacitou se rozumí součet tloušťky upevňovaného materiálu a síly stěny jäcklu, nosníku apod.

Tento šroub se nejčastěji používá při montážích ocelových hal, připevňování střešních trapézových plechů, opláštění apod. Rozměrové varianty samovrtných šroubů v DIN 7504KP naleznete výše. Tento spojovací materiál u nás můžete zakoupit pouze v originál balení. Originál balení se v určitých případech může lišit od variant výše uvedených, v takovém případě Vás budeme telefonicky informovat.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub TEX DIN 7504KP pozinkovaný, samovrtný do kovu, se šestihrannou hlavou a EPDM podložkou naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!