www.ferospoj.cz :: Šroub šestihranný se závitem k hlavě, DIN 933, OD PRŮMĚRU M14, nerez A2 (29.03.2024 - 08:01)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub šestihranný se závitem k hlavě, DIN 933, OD PRŮMĚRU M14, nerez A2

Nerezové šrouby DIN 933, se šestihrannou hlavou, ocel A2. Na této produktové kartě naleznete pouze varianty od průměru M14 včetně, pokud hledáte šrouby menších průměrů, navštivte prosím tuto produktovou kartu. Nerezové šrouby DIN 933 mají závit až pod hlavu a nejčastěji je použijete u mechanicky méně namáhaných spojů, které budou dočasně vystaveny přímému působení přírodních vlivů.
Šrouby s nerez klasifikací A2 ochrání spoje spolehlivě před korozí, pokud kontakt s vodu není stálý (bazény, jezírka) a pokud se nejedná o spoje v průmyslových objektech "petro - chemického" průmyslu. Rozměrové varianty nerezových šroubů DIN 933 včetně aktuálních skladových dostupností naleznete výše. Nerezový spojovací materiál u nás můžete zakoupit v kompletním rozsahu, tedy včetně dalších navazujících prvků (podložky, matice, nýty atd.).

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub šestihranný se závitem k hlavě, DIN 933, OD PRŮMĚRU M14, nerez A2 naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!