www.ferospoj.cz :: Šroub šestihranný s tělem, DIN 931 - 8.8, žárový zinek (TZN) (25.04.2024 - 23:46)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub šestihranný s tělem, DIN 931 - 8.8, žárový zinek (TZN)

Šrouby DIN 931, s metrickým závitem, ŽÁROVĚ POZINKOVANÉ, pevnost 8.8. Šrouby mají šestihrannou hlavu a závit pouze na koncích. Tyto šrouby můžete použít u spojů, které je potřeba trvale chránit před možnou korozí a u kterých jsou vyžadovány mechanicky lepší vlastnosti než u nerezu (kotvení těžkých konstrukcí, motory aut, spoje na venkovních ocelových konstrukcích apod.).
Díky povrchové úpravě ŽÁROVÝ ZINEK (v dokumentaci označováno též jako TZN) je stárnutí šroubů z hlediska povrchové úpravy velmi pomalé, přičemž množství zinku je mnohonásobně vyšší než u galvanicky zinkovaných šroubů. Proto je nutné u žárově zinkovaných závitů použít také žárově zinkované matice.
Pevnost šroubu a požadovaná povrchová úprava bývá zpravidla předepsáná výkresovou dokumentací. Rozměrové varianty šestihranných šroubů v žárovém zinku včetně aktuálních dostupností naleznete výše.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub šestihranný s tělem, DIN 931 - 8.8, žárový zinek (TZN) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!