www.ferospoj.cz :: Šroub šestihranný s tělem, DIN 931-8.8., DO PRŮMĚRU M14, bez úpravy (28.03.2024 - 10:26)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub šestihranný s tělem, DIN 931-8.8., DO PRŮMĚRU M14, bez úpravy

Šestihranné šrouby s tělem a metrickým závitem jsou vyrobeny z ocele pevnosti 8.8. dle normy DIN 931 a následně nejsou nijak povrchové upravovány, pouze olejovány proti rzi. Šrouby jsou vhodné pro všechny typy hobby projektů a standardně jsou využívány u stavebních či zámečnických zakázek typu kotvení schodiště, montáž zábradlí apod.
Šrouby v pevnostní řadě 8.8 již můžete použít i u více namáhaných spojů. Použití nedoporučujeme tam, kde vznikají příliš silné vibrace (stroje apod.). Je vhodné se informovat přímo u výrobce zařízení, jaké šrouby lze použít.
U větších délkových rozměrů může tělo šroubu v některých projektech nahrazovat čep. Šestihranné šrouby na této produktové kartě jsou bez povrchové úpravy, neodolávají tak vnějším vlivům a po nějaké době reznou
Délka šroubů DIN 931 je měřena jako rozměr šroubu pod hlavou.

Prodej šestihranných šroubů s tělem je realizován v několika rozměrových variantách do průměru M14 včetně. Šestihranné šrouby v pevnosti 8.8. bez povrchové úpravy ve větších průměrech (od průměru M16) naleznete na této produktové kartě.


Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Šestihranný šroub můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených šroubů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub šestihranný s tělem, DIN 931-8.8., DO PRŮMĚRU M14, bez úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!