www.ferospoj.cz :: Šroub šestihranný s tělem, DIN 931-5.8., pozinkovaný (28.03.2024 - 20:08)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub šestihranný s tělem, DIN 931-5.8., pozinkovaný

Šestihranné šrouby s tělem a metrickým závitem jsou vyrobeny z ocele pevnosti 5.8., dle normy DIN 931 a následně jsou galvanicky pozinkovány. Délka šroubu je uváděna jako délka závitu + těla pod hlavou.
Tento šroub můžete použít u mechanicky méně namáhaných spojů, které budou vystaveny přímému působení přírodních vlivů (např. spojení trámů při stavbě pergoly, na které může vítr zahnat déšť či při obdobném spojování trámů u stavby zastřešeného parkovacího stání). Tělo šroubu Vám usnadní jeho průvlak skrz (např. vyvrtanou díru v trámu).
Díky povrchové úpravě galvanickým zinkováním je šroub chráněn před korozí (pokud je spoj vystaven extrémně vlhkému prostředí, je vhodnější použít šrouby z antikorozní oceli). Obecně lze konstatovat, že daná pevnost a úprava je pro "běžné" projekty stavební a zámečnické projekty zcela vyhovující.

Prodej šestihranných šroubů s tělem je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Šestihranné šrouby můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených šroubů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub šestihranný s tělem, DIN 931-5.8., pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!