www.ferospoj.cz :: Šroub šestihranný s tělem, DIN 931-10.9., DO PRŮMĚRU M16, pozinkovaný (28.03.2024 - 17:48)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub šestihranný s tělem, DIN 931-10.9., DO PRŮMĚRU M16, pozinkovaný

Šestihranné šrouby s tělem a metrickým závitem jsou vyrobeny z ocele pevnosti 10.9., dle normy DIN 931 a následně jsou galvanicky pozinkovány. Délka šroubů je uváděna jako délka závitu + těla pod hlavou. 
Tento šroub můžete použít u mechanicky velmi namáhaných spojů, které jsou součástí venkovních staveb či strojních zařízení (např. při opravách vnějších prvků zařízení u těžkých strojů typu bagr apod.). U výše uvedených projektů bývá pro daný technologický postup pevnost šroubu zpravidla předepsáná výrobcem.

Prodej šestihranných šroubů s tělem je realizován v několika rozměrových variantách do průměru M16 včetně.Větší průměry šroubů s tělem v pevnosti 10.9. naleznete na této produktové kartě.

Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Šestihranné šrouby můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených šroubů Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub šestihranný s tělem, DIN 931-10.9., DO PRŮMĚRU M16, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!