www.ferospoj.cz :: Šroub se zvětšenou šestihrannou hlavou, DIN 6914 - 10.9, žárový zinek (TZN) (28.03.2024 - 15:30)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šroub se zvětšenou šestihrannou hlavou, DIN 6914 - 10.9, žárový zinek (TZN)

Pozinkovaný šroub se zvětšenou šestihrannou hlavou je speciální šroub normovaný dle DIN 6914 o pevnosti 10.9. Je vyroben ze žárově pozinkované oceli (TZN) pro vysokou odolnost vůči korozi a povětrnostním vlivům. Povrchová úprava umožňuje bezproblémové použití v exteriéru. Šroub má zvětšenou šestihrannou hlavu a částečný metrický oversized závit, na který je nutno dokoupit matice typu oversized. Šroub je možné použít i u konstrukcí s vyššími nároky na pevnost spoje.

Prodej šroubu se zvětšenou šestihrannou hlavou, DIN 6914, 10.9, TZN je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šroub se zvětšenou šestihrannou hlavou, DIN 6914 - 10.9, žárový zinek (TZN) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!