www.ferospoj.cz :: Spojka otočná s ložiskem tř. 8, komaxitovaná (20.04.2024 - 15:08)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Spojka otočná s ložiskem tř. 8, komaxitovaná

Spojka otočná s ložiskem je vyrobena z legované oceli vysokopevnostní třídy 8 v povrchové úpravě KOMAXIT v červené barvě splňující normy ČSN EN 1677. Slouží ke zvedání nebo spouštění břemena s použitím ve spojení s lanem nebo řetězem. Otočné spojky využijete tam, kde potřebujeme se zvedaným břemenem manipulovat a otáčet jej do potřebných směrů a tím snadno usadit zvedáné břemeno. Maximalní nosnost spojky je 3 150 kilogramů. 

Prodej otočných spojek s ložiskem pro lanové a řetězové vazáky je realizován po jednotlivých kusech. Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Spojka otočná s ložiskem tř. 8, komaxitovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!