www.ferospoj.cz :: Sloupek brankový a plotový o průměru 60 mm, ZN + komaxit (20.04.2024 - 12:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sloupek brankový a plotový o průměru 60 mm, ZN + komaxit

Brankové sloupky, žárově zinkované a následně komaxitované do barvy. Křídla brány a branky by měly být zavěšeny na sloupky s dostatečným průměrem. Sloupky na této produktové kartě jsou vhodné pro konstrukci branek a bran s křídly až 3,6 m.

Sloupky o síle stěny 2 mm jsou vhodné pro použití s brankami, sloupky o síle stěny 3 mm jsou konstruovány pro použití s plotovými bránami. Každý sloupek je opatřen otvory pro panty.

Pokud od nás objednáváte kompletní branku nebo bránu již není nutné dokupovat brankové sloupky, námi nabízené branky i brány jsou dodávány kompletně včetně sloupků.

Maximální a dlouhodobá odolnost sloupků proti korozi je zajištěna povrchovou úpravou ocelových trubek, které jsou nejprve oboustranně žárově pozinkovány a následně komaxitově lakovány (opatřeny vrstvou práškového plastu v určené barvě). Sloupky jsou lakovány barvou, která odolává také UV záření.
Součástí sloupku je i plastové víčko. Minimálně cca. 0,5 m délky sloupku by mělo být zabetonováno do země, pokud je již betonová plocha hotova, můžeme Vám nacenit a dodat sloupky s tzv. platlí.  Sloupky jsou vyráběny v ČR.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sloupek brankový a plotový o průměru 60 mm, ZN + komaxit naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!