www.ferospoj.cz :: Sklo plastové oboustranně kryté PE fólií, HOBBYGLASS 2 mm (28.03.2024 - 10:10)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Sklo plastové oboustranně kryté PE fólií, HOBBYGLASS 2 mm

Sklo plastové oboustranně kryté PE fólií, HOBBYGLASS 2 mm je univerzální plastové sklo "plexisklo", které je vyrobené z polystyrolu. Disponuje pevností v tahu asi 10 krát vyšší než je tomu u stejně silného skla klasického. Plexisklo Guttagliss Hobyglass snadno zpracuje a využije jak začátečník, tak zkušený kutil. Toto plexisklo se vyznačuje velmi vysokou propustností světla (až 93%). Polystyrol poskytuje plexisklu vysokou odolnost. V případě poškození nevznikají střepy. Plastové sklo je učeno především k vnitřnímu užití, pro potřeby modelářství, malby na sklo (plexisklo), zasklívání nábytku a podobně. Oboustranné sklo disponuje ochrannou fólii, která slouží jako ochranná a separační vrstva. Hobbyglass není vhodný pro použití v teplotách pod +5°C.  

Prodej plexiskla je realizován v několika rozměrových variantách. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Sklo plastové oboustranně kryté PE fólií, HOBBYGLASS 2 mm naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!