www.ferospoj.cz :: Skleník VITAVIA IDA polykarbonátový tl.4 mm, zelený, LanitPlast (19.04.2024 - 04:21)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skleník VITAVIA IDA polykarbonátový tl.4 mm, zelený, LanitPlast

Zahradní polykarbonátový skleník s názvem VITAVIA IDA, opláštěný polykarbonátem špičkové kvality s UV ochranou od firmy LanitPlast. Skleník IDA je díky jeho konstrukci (nemá zadní stěnu) přímo určený pro instalaci na stěnu. Viz. výše naleznete mnoho rozměrových variant skleníku IDA.
Jedná se tedy o další skleník světové kvality od firmy LanitPlast. Ucelený katalog zahradních skleníků z naší nabídky naleznete ZDE.

Polykarbonátový skleník od firmy LanitPlast, který již možná znáte pod názvem VITAVIA IDA, řadíme do kategorie "PREMIUM" (prémiová kvalita za rozumnou cenu). Veškeré tyto skleníky jsou z části vyráběné společností Vitavia Gardening LTD ve Velké Británii (pouze AL konstrukce)  a zde v České republice je ke skleníku přidáno jeho polykarbonátové opláštění od firmy LanitPlast.

Zahradní skleník IDA je vyroben z eloxovaných hliníkových profilů a jako jeho prosklení se používá dutinkového-komůrkového polykarbonátu o síle 4mm (v naší nabídce naleznete také skleník IDA se 6 mm polykarbonátovým prosklením), který do ČR dováží firma LanitPlast. Střešní okna jsou ve všech případech zaskleny 4mm dutinkovým polykarbonátem. Komůrkové desky jsou do AL konstrukce ukotveny pomocí ocelových spon.
Jedná se o vysoce kvalitní polykarbonátové desky s UV fitrem (nekřehnou, nežloutnou), které nesou název Marlon nebo Sunlite (Marlon - Velká Británie, Sunlite - Německo). Hovoříme zde tedy o velice malém procentu zahradních skleníků na českém trhu, které jsou opravdu prokazatelně osazené vysoce kvalitním dutinkovým polykarbonátem s doložitelnou českou certifikací.

Díky použitým materiálům při výrobě skleníku IDA je na celou rozměrovou řadu skleníků poskytována záruka ve výši 10ti let na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím a záruka 15 let na AL konstrukci

Skleník zahradní Vitavia IDA je dodáván, jak je u firmy Lanitplast zvykem, jako stavebnice zabalená v papírovém nevratném kartónu. Samozřejmostí je podrobný montážní návod v českém jazyce. Skleník doporučujeme kvůli jeho velikosti a množství dílů stavět alespoň ve dvou lidech.

K tomu, aby Váš skleník byl kompletní a připraven k plnému využití budete potřebovat, buď betonovou podezdívku, nebo základnu

POZOR! Polykarbonátový skleník LanitGarden IDA je možné postavit na pevnou podezdívku (betonová, zděná) nebo na základnu z pozinkovaného plechu (není součástí balení). V případě, že se rozhodnete pro podezdívku betonovou či zděnou, s její realizací vyčkejte a postavte jí až po zakoupení Vámi zvoleného typu skleníku a po montáži jeho základny. Uváděné rozměry zahradního skleníku jsou maximální vnější rozměry a tudíž nemohou být použity pro vyměření stavby podezdívky. 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skleník VITAVIA IDA polykarbonátový tl.4 mm, zelený, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!