www.ferospoj.cz :: Skleník VITAVIA CALYPSO se základnou, LanitPlast (16.04.2024 - 07:34)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skleník VITAVIA CALYPSO se základnou, LanitPlast

Zahradní skleník z názvem VITAVIA CALYPSO, osazen kvalitním polykarbonátem s UV odolností od firmy LanitPlast, včetně pozinkované základny.
Další skleník vyrobený ze špičkového dutinkového polykarbonátu z naší široké nabídky. Tento zahradní skleník a mnoho dalších naleznete v naší kategorii Skleníky polykarbonátové

Skleníky zahradní od firmy LanitPlast s názvem VITAVIA CALYPSO řadíme do kategorie "PREMIUM" (prémiová kvalita za rozumnou cenu). Tyto skleníky jsou z části vyráběné ve Velké Británii u známé a renomované společnosti Vitavia Gardening LTD a zde v České republice je ke skleníku dodáno jeho polykarbonátové opláštění.

Skleník Calypso je vyroben z hliníkových, eloxovaných profilů a jako jeho prosklení se použivá dutinkového polykarbonátu od firmy LanitPlast. Dutinkový polykarbonát je ukotven do AL konstrukce pomocí ocelových spon.
Jedná se o vysoce kvalitní polykarbonátové desky s UV filtrem (nekřehnou, nežloutnou), které jsou dovážené do ČR právě firmou LanitPlast, desky nesou název Marlon nebo Sunlite (Marlon - Velká Británie, Sunlite - Německo). Jedná se tedy o jedny z mála zahradních skleníků na českém trhu, které jsou opravdu prokazatelně osazené vysoce kvalitním dutinkovým polykarbonátem s doložitelnou českou certifikací.

Díky použitým materiálům při výrobě skleníku Calypso je v celé rozměrové řadě poskytována záruka ve výši 10ti let na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím a záruka 15 let na AL konstrukci. 

Skleník zahradní Calypso je dodáván, jak je u firmy Lanitplast zvykem, jako stavebnice zabalená v papírovém kartónu. Samozřejmostí je podrobný montážní návod v českém jazyce.
Skleník doporučujeme kvůli jeho velikosti a množství dílů stavět alespoň ve dvou lidech.

POZOR! Polykarbonátový skleník Calypso je možné postavit na pevnou podezdívku (betonová, zděná). S její realizací však vyčkejte, postavte jí až po zakoupení Vámi zvoleného typu skleníku a po montáži jeho základny. Uváděné rozměry zahradního skleníku jsou maximální vnější rozměry a tudíž nemohou být použity pro vyměření stavby podezdívky.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skleník VITAVIA CALYPSO se základnou, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!