www.ferospoj.cz :: Skleník polykarbonátový URANUS, zelený, LanitPlast (29.03.2024 - 02:50)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skleník polykarbonátový URANUS, zelený, LanitPlast

Polykarbonátový skleník z produktové řady URANUS naleznete v naší nově vzniklé kategorii Skleníky polykarbonátové.

Polykarbonátové skleníky s názvem URANUS jsou zařazeny do kategorie "PREMIUM" (prémiová kvalita), to znamená, že konstrukce skleníku je vyrobena renomovanou firmou z Velké Británie. Skleník Uranus je vyroben z hlinikových (eloxovaných) profilů a jako jeho prosklení je použito kvalitních tepelně - izolačních komůrkových polykarbonátových desek o síle 4 nebo 6 mm (dle modelové řady skleníku) od firmy Lanit Plast. Prosklení střešního okna je však u všech modelů z řady Uranus vždy o síle 4 mm. U polykarbonátových desek je UV ochrana (nekřehne a nežloutne) samozřejmostí.

Díky použitým materiálům při výrobě skleníku je na skleníky Uranus v celé rozměrové řadě poskytována záruka ve výši 10ti let na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím a záruka 15 let na hliníkovou konstrukci.

Polykarbonátový skleník Uranus je dodáván je jako stavebnice, samozřejmostí je přehledný a podrobný montážní návod (doporučujeme stavět minimálně ve dvou lidech).
POZOR! Skleník Uranus je možné postavit jak na pevnou podezdívku (betonová, zděná) tak i na základnu z pozinkovaného plechu. Pokud zvolíte variantu podezdívky, s její realizací však počkejte až po zakoupení Vámi zvoleného skleníku a po montáži jeho základny. Uváděné rozměry skleníku jsou maximální vnější rozměry a tudíž nemohou být použity pro vyměření stavby podezdívky.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skleník polykarbonátový URANUS, zelený, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!