www.ferospoj.cz :: Skleník polykarbonátový SIRIUS, LanitPlast (29.03.2024 - 12:20)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skleník polykarbonátový SIRIUS, LanitPlast

SKLENÍK POLYKARBONÁTOVÝ SIRIUS

Polykarbonátový skleník z produktové řady SIRIUS naleznete v naší kategorii Skleníky polykarbonátové

Veškeré skleníky s názvem SIRIUS jsou zařazeny do kategorie "PREMIUM" (prémiová kvalita), to znamená, že výrobcem skleníku je renomovaná firma z Velké Británie.
Skleník Sirius je vyroben z hlinikových (eloxovaných) profilů a k jeho prosklení je použito kvalitního tepelně - izolačního komůrkového polykarbonátu od firmy Lanit Plast (Marlon či Sunlite). Samozřejmostí je u polykarbonátových desek UV ochrana (nekřehne a nežloutne).
Sílu polykarbonátových desek udává modelová řada skleníku (4 nebo 6 mm), střešní okno je však u všech modelů vždy o síle 4 mm.

Díky použitým materiálům při výrobě skleníku je na skleníky SIRIUS v celé rozměrové řadě poskytována záruka ve výši 10ti let na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím a záruka 15 let na AL konstrukci.

Polykarbonátový skleník SIRIUS Vám nabízíme ve třech barvách hliníkové konstrukce - stříbrná, černá nebo zelená (viz. tabulka výše). Dodáván je jako stavebnice včetně podrobného montážního návodu (doporučujeme stavět minimálně ve dvou lidech). 
POZOR! Skleník Sirius je možné postavit jak na pevnou podezdívku (betonová, zděná) tak i na základnu z pozinkovaného plechu. Pokud zvolíte variantu podezdívky, s její realizací však počkejte až po zakoupení Vámi zvoleného skleníku a po montáži jeho základny. Uváděné rozměry skleníku jsou maximální vnější rozměry a tudíž nemohou být použity pro vyměření stavby podezdívky.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skleník polykarbonátový SIRIUS, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!