www.ferospoj.cz :: Skleník polykarbonátový PLUGIN 8 včetně základny, LanitPlast (29.03.2024 - 11:06)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Skleník polykarbonátový PLUGIN 8 včetně základny, LanitPlast

Polykarbonátový skleník s názvem PLUGIN 8 od firmy LanitPlast je dalším skleníkem, který naleznete v naší kategorii Skleníky polykarbonátové.

Skleníky z produktové řady PLUGIN jsou zařazeny do skupiny HOBBY skleníků - veškeré tyto polykarbonátové skleníky jsou finálně kompletovány z jednotlivých dílů až na území České republiky. Zde v České republice je také ke skleníkům doplněno polykarbonátové prosklení.

Skleníky PLUGIN od firmy LanitPlast jsou vyrobeny z hlinikových (eloxovaných) profilů a jako jejich prosklení je použito kvalitních tepelně - izolačních polykarbonátových (komůrkových) desek o síle 4 mm. Prosklení střešního okna je taktéž u všech modelů z řady PLUGIN o síle 4 mm. UV ochrana komůrkových desek (nekřehne a nežloutne) je v případě firmy jakou je LanitPlast samozřejmostí.
U modelové řady skleníků Plugin je polykarbonátové prosklení zasunuté do AL (hliníkových) profilů. Díky tomuto modernímu spojení se zásadně zvýšila pevnost a odolnost skleníku vůči nárazům větru či sněhové zátěži v zimním období.

Díky použitým materiálům při výrobě skleníku je na skleníky PLUGIN v celé rozměrové řadě poskytována záruka ve výši 10ti let na nerozbitnost polykarbonátu krupobitím.

Polykarbonátový skleník Plugin je dodáván je jako stavebnice, samozřejmstí je přehledný a podrobný montážní návod v českém jazyce (doporučujeme stavět minimálně ve dvou lidech). Baleno v papírovém kartónu.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Skleník polykarbonátový PLUGIN 8 včetně základny, LanitPlast naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!