www.ferospoj.cz :: Šindel střešní bitumenový, samolepicí, TOPGLASS BEAVER, 3 m2 v balení (29.03.2024 - 13:09)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šindel střešní bitumenový, samolepicí, TOPGLASS BEAVER, 3 m2 v balení

Šindel bitumenový střešní, samolepicí - TOPGLASS BEAVER je další střešní šindel z naší nabídky od výrobce GUTTA, kterou naleznete v naší sekci Šindele asfaltové. Střešní šindel Guttatec Topglass Beaver je velice kvalitní samolepící střešní šindel, kterou v čechách všichni známe pod pojmem "BOBROVKA".

Šindel bitumenová je vyrobena z oxidovaného asfaltu (bitumenu) s vysokopevnostní nosné vložky ze skelné rohože. Na povrchu šindele je nanesena barevná granulovaná břidlice s melírovým efektem a díky tomuto plní šindel i funkci dekorativní.
Střešní bitumenový šindel Topglass Beaver je určen výhradně pro šikmé střechy se sklonem od 15° do 90°. Na spodní straně je šindel Bobrovka opatřená samolepící plochou pro snadnou a velmi rychlou instalaci.

Díky všem těmto vlastnostem šindele Gutta Topglass Beaver Vám na tento výrobek můžeme nabídnout záruku ve výši 20-ti let !

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šindel střešní bitumenový, samolepicí, TOPGLASS BEAVER, 3 m2 v balení naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!