www.ferospoj.cz :: Šindel střešní bitumenový, samolepící, GUTTATEC HEXAGONAL, 3 m2 v balení (29.03.2024 - 10:20)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šindel střešní bitumenový, samolepící, GUTTATEC HEXAGONAL, 3 m2 v balení

Šindel střešní bitumenový, samolepící, GUTTATEC HEXAGONAL nebo-li asfaltová šindel Guttatec. Jedná se o takzvaný kanadský šindel, který je specifický svým šestihranným tvarem (Hexagonal).

Bitumenový šindel je tvořen šablonami z pásu oxidovaného asfaltu s minerálními plnivy a nenasákavou nosnou rohoží ze skelných vláken. Skelná rohož, která byla při výrobě asfaltové šindele použita zaručuje její dlouholetou životnost.

Tento "kanadský šindel" Guttatec je určen primárně pro šikmé střechy se sklonem od 15° do 90°. Bitumenový šindel Hexagonal je vhodný především pro stavby menšího rozsahu, jako jsou pergoly, stání pro auta, zahradní domky nebo psí boudy.
Povrchová úprava šindele Hexagonal je tvořena tlakově zaválcovaným posypem ze speciálního keramizovaného, probarveného granulátu.

Na spodní straně je šindel opatřená samolepící plochou pro snadnou a velmi rychlou instalaci. Střešní asfaltový šindel Vám nabízíme v několika barevných variantách.

Na střešní asfaltovou šindel poskytujeme záruku 10 let

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šindel střešní bitumenový, samolepící, GUTTATEC HEXAGONAL, 3 m2 v balení naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!