www.ferospoj.cz :: Šindel střešní bitumenový, samolepicí, GUTTATEC DIAMANT, 3 m2 v balení (28.03.2024 - 23:17)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Šindel střešní bitumenový, samolepicí, GUTTATEC DIAMANT, 3 m2 v balení

Šindel střešní bitumenový, samolepicí, GUTTATEC DIAMANT, 3 m2 v balení je kosodélníkový (ve tvaru diamantu) asfaltový šindel. Je vyroben z oxidovaného asfaltu s minerálními plnivy. Nosnou vrstvu tvoří nenasákavá rohož ze skelných vláken. Díky skelné rohoži mají šindele dlouholetou životnost. Povrch je tvořen tlakově zaválcovaným posypem z keramizovaného probarveného granulátu (červená nebo hnědá barva). Díky termoaktivním bodům na vrchní straně lze šindele slepit a vytvořit tak celistvou plochu. Šindel GUTTATEC DIAMANT je ideální pro šikmé střechy o sklonu 15° až 90°. Nízká hmotnost (cca 11 kg/m2) zajišťuje snadnou manipulaci a vhodnost použití i pro slabší konstrukce (rekonstruované střechy, altány, pergoly, zahradní domky, garáže apod.). Díky materiálu použitému na vrchní vrstvu jsou odolné vůči krupobití.

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

Prodej samolepících bitumenových střešních šindelí GUTTATEC DIAMANT je realizován v baleních po 3 m2. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Šindel střešní bitumenový, samolepicí, GUTTATEC DIAMANT, 3 m2 v balení naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!