www.ferospoj.cz :: Silikon potravinářský, Den Braven (29.03.2024 - 06:49)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Silikon potravinářský, Den Braven

Potravinářský silikon, pro náročné aplikace tmelení a spárování v potravinářství s požadavkem na atestaci pro styk s potravinami. Tmelení spojů a spár v přímém styku s obilninami, pekařskými výrobky, moučníky, sušenkami, obilnou a kukuřičnou moukou, těstovinami, praženou kukuřicí a vločkami.

Tmelení spár přicházejících do přímého styku s mléčnými výrobky, zakysaným mlékem, jogurty, ovocnými výrobky jako protlaky, pyré, mošty, sušené a dehydrované ovoce, včetně konzervace ve vodném nálevu, melasou, výrobky a droždím.

Hodnocené technické parametry vyhovují hygienickým požadavkům § 3 odst.1, § 16 odst.. 2 Vyhlášky Ministerstva zdravotnictví č.. 38/2001 Sb. o hygienických požadavcích na výrobky určené pro styk s potravinami a pokrmy ve znění pozdějších předpisů, kladených na výrobky ze silikonových elastomerů, určených pro přímý styk s potravinami a pokrmy. Na tento výrobek byl Autorizovanou osobou AO 224 vystaven ATEST

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Silikon potravinářský, Den Braven naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!