www.ferospoj.cz :: Rošt podlahový ocelový SP 330-34/38, DIN 24537, pozinkovaný (28.03.2024 - 19:50)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Rošt podlahový ocelový SP 330-34/38, DIN 24537, pozinkovaný

Podlahový rošt SP 330 pozinkovaný. Díky nosnému pásku 30x3 mm mají tyto rošty vyšší únosnost než rošty SP 230. Provedení SP - nosnou strukturu roštu tvoří nosné pásy, jejichž stabilitu zajišťují rozpěrné pruty z taženého zkrouceného drátu. Ty jsou do nosných pásků vlisované a přivařené.  Lemováno na automatickém svařovacím zařízení.
Rošty se nejčastěji používají na podesty při stavbě protipožárního schodiště, při stavbě přístupového schodiště pro pochozí mostní lávky, při stavbě plošin okolo čerpadel, lávky v čistírnách odpadních vod, ale i u celé řady jiných projektů včetně stavby venkovního schodiště u rodinných domů.

thumb_sp230Nabízené podlahové rošty mají pro tzv. normální podmínky dostatečné protiskluzové vlastnosti, na zakázku lze však vyrobit jak atypický (výše neuvedený) rozměr roštu (jeho velikost či jiné rozteče pásu a prutů), tak rošty se speciální protiskluzovou úpravou do prostředí s výskyty olejů, ledu či na lávky se sklonem.

Některé rozměry roštů lze doručit jako "balíkovou zásilku" za velmi příznivé ceny přepravy. Cenu přepravy zjistíte po vložení zboží do našeho chytrého košíku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Rošt podlahový ocelový SP 330-34/38, DIN 24537, pozinkovaný naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!