www.ferospoj.cz :: Rošt podlahový ocelový SP 230-34/38, DIN 24537, bez povrchové úpravy (19.04.2024 - 08:29)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Rošt podlahový ocelový SP 230-34/38, DIN 24537, bez povrchové úpravy

Podlahový rošt SP 230 bez povrchové úpravy. Provedení SP - nosnou strukturu roštu tvoří nosné pásy, jejichž stabilitu zajišťují rozpěrné pruty z taženého zkrouceného drátu, ty jsou do nosných pásků vlisované a přivařené.  Lemováno na automatickém svařovacím zařízení. Rošty se nejčastěji používají při stavbě protipožárního schodiště, při stavbě přístupového schodiště pro pochozí mostní lávky, ale i u celé řady jiných projektů včetně stavby venkovního schodiště u rodinných domů. U provedení roštu bez povrchové úpravy se předpokládá další povrchová úprava.

 

thumb_sp230Nabízené podlahové rošty mají pro tzv. normální podmínky dostatečné protiskluzové vlastnosti, na zakázku lze však vyrobit jak atypický (výše neuvedený) rozměr roštu (jeho velikost či rozteče pásu a prutů), tak rošty se speciální protiskluzovou úpravou do prostředí s výskyty olejů, ledu či na lávky se sklonem.

Některé rozměry roštů lze doručit jako "balíkovou zásilku" za velmi příznivé ceny přepravy. Cenu přepravy zjistíte po vložení zboží do našeho chytrého košíku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Rošt podlahový ocelový SP 230-34/38, DIN 24537, bez povrchové úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!