www.ferospoj.cz :: Rošt dešťové vpusti, plastový (16.04.2024 - 13:59)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Rošt dešťové vpusti, plastový

Plastový rošt dešťové vpusti je vyrobený z materiálu TRAPLAST™. Plastové rošty se narozdíl od ocelových nevykupují ve sběrných surovinách, a proto se nemusíte bát jejich krádeže. Využít se dají například při výstavbě parků nebo různých městských staveb. Nosnost roštu bez výztuhy je 1,5 tuny, s výztuhou až 5 tun. Díky použitému materiálu plastové rošty dešťové vpusti velmi dobře odolávají povětrnostním vlivům a jsou mechanicky odolné. Jsou barevně stálé, nesají vodu a jsou odolné vůči vlhkosti, plísním a běžným chemikáliím.

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

Prodej plastových roštů dešťové vpusti je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Rošt dešťové vpusti, plastový naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!