www.ferospoj.cz :: Pronájem apartmánu U Pilných, nadstandardní kvalita (19.04.2024 - 18:15)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Pronájem apartmánu U Pilných, nadstandardní kvalita

Hledáte-li hezké ubytování jižní čechy, jste na správné adrese. Nabízíme Vám ke krátkodobému pronájmu nadstandardně vybavený apartmán s ubytovací kapacitou až deset osob. Apartmán je situován na pomezí Novohradských hor a Šumavy, na polosamotě v malé vesničce Mostky, cca. 2 km od města Kaplice. Ta poskytujeme hostům plné zázemí typu restaurace, super markety, lékař, lékárna apod.

Jedná se o podkrovní ubytování, apartmán je součástí klasické selské chalupy. Ubytování je vhodné pro rodinnou dovolenou, díky výše zmíněné kapacitě se bez problému ubytují i dvě rodiny či skupina dobrých přátel.

K chalupě patří rozsáhlý venkovní pozemek, na kterém mohou naši hosté využívat také venkovní bazén s ohřevem vody, dvě pergoly, ohniště, dětské hřiště, hřiště na míčové hry. Pozemek je částečně oplocen, ubytování se psem je dovoleno.

Jižní Čechy se nedají poznat za týden, nicméně ubytováním u Kaplice si vytvoříte velmi výhodnou pozici pro to, aby jste se v rámci plánování výletů dostaly na nejzajímavější místa JČ - v okruhu 40 km jsou z přírodních rezervací CHKO Třeboňsko, CHKO Novohradské hory, CHKO Blanský les, přehrada Lipno či Národní park Šumava, krátká cesta Vás čeká i když si naplánujete výlet do města Český Krumlov či České Budějovice. Čeká na Vás bohatá síť turistických a cykloturistických tras, hrady, zámky, kláštery, zříceniny hradů, svůj výlet můžete naplánovat také do Rakouska.
Vyzkoušejte si pobyt na Chalupě u Pilných, pevně doufáme, že i Vy budete z našeho rodinného ubytování odjíždět spokojeni!

Více dalších informací naleznete na:

www.mostky.cz

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Pronájem apartmánu U Pilných, nadstandardní kvalita naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!