www.ferospoj.cz :: Profil hliníkový tvar U, EN AW 6060 (AlMgSi) (16.04.2024 - 13:53)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Profil hliníkový tvar U, EN AW 6060 (AlMgSi)

Hliníkový profil tvaru U, různé šířky ramen a tloušťka materiálu. Neeloxované hliníkové profily, které jsou kvůli transportu k zákazníkovi ze standardních délek 6 m naděleny na délky 2 m, respektive 3 m.

V tabulce výše naleznete široký výběr rozměrových variant daného hliníkového profilu. "Standardní", nejčastěji odebírané rozměry se snažíme držet v dostatečném množství skladem, ostatní rozměry jsou zpravidla k dispozici u našeho velkoobchodního partnera a v návaznosti na Vaši poptávku k dodání v podstatě obratem, přičemž dodací lhůta činí cca 1 týden. V případě, že to vyžaduje Váš projekt, jsme Vám schopni nabídnout také jiné rozměry.

Profily v délce 3 m a více jsou k zákazníkovi zpravidla dodávany v režimu paletové přepravy. S ohledem na nízkou hmotnost hliníku se u zakázek běžného rozsahu nejedná o žádné "dramatické" vícenáklady, u větších zakázek vše řešíme také s pomocí vlastní dopravy.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Profil hliníkový tvar U, EN AW 6060 (AlMgSi) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!