www.ferospoj.cz :: Profil F hliníkový pro napojení panelů, Easy click ALU F profil 16 mm (28.03.2024 - 17:54)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Profil F hliníkový pro napojení panelů, Easy click ALU F profil 16 mm

Profil F hliníkový pro napojení panelů, Easy click ALU F profil 16 mm slouží k napojení polykarbonátových panelů Easy Click  a polyvinylchloridových panelů Paneel do nosné konstrukce. Profil k napojení polykarbonátových desek se připevňuje přišroubováním speciálními galvanizovanými vruty do konstrukce.

SEZÓNNÍ ZMĚNY: Během sezóny se dostupnost produktů může lišit ve smyslu prodloužení dodací lhůty. V těchto případech Vás budeme telefonicky informovat o plánovaném datu doskladnění.

Prodej hliníkových profilů je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr. Pokud budete nákup realizovat jako registrovaný zákazník, získáte navíc trvalou slevu 5 % nejen na tento výrobek, ale i na veškeré v budoucnu zakoupené zboží!!!

Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Profil F hliníkový pro napojení panelů, Easy click ALU F profil 16 mm naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!