www.ferospoj.cz :: Příčník pro plotovky PILWOOD 60x40 mm, lakovaný, různé barvy (20.04.2024 - 14:12)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Příčník pro plotovky PILWOOD 60x40 mm, lakovaný, různé barvy

Pozinkovaný - komaxitovaný příčník Pilwood, různé barvy, průřez 60 x 40 x 1,5 mm.

Tento pozinkovaný a komaxitovaný jekl je nejčastěji použiván ve stavebnictví při výstavbě plotového systému (plotový sloupek, příčník plotového pole, jiné stavební projekty). V drtivé většině je však využíván jako příčník plotového pole pro rychlou a snadnou montáž dřevěnýchplastových plotovek a WPC plotovek.
Jekl nebo chcete-li příčník je vyroben z oceli, jeho povrch je pozinkován a následně opatřen práškovou barvou (komaxitem) pro dlouhou životnost a odolnost vůči povětrnostním vlivům.
Kombinací příčníku a plastových plotovek s názvem Pilwood dosáhnete zcela bezúdržbového plotového systému, který Vám budou závidět snad všichni sousedé v ulici. Nákupem tohoto výrobku a plastových plotovek vytvoříte plotové pole, které na rozdíl od jiných materiálů nevyžaduje dlouhodobě žádnou údržbu. 
Příčník je dodáván v několika barevných provedeních a délkách - viz variantní tabulka výše.

TIP na montáž : 

- Plotový příčník lze velmi snadno upevnit k betonovým sloupkům pomocí speciálních plotových příchytek, které naleznete ZDE.
- montáž plastových či dřevěných plotovek na ocelový příčník se provádí pomocí nýtů s velkou hlavou, vratových šroubů či samořezných šroubů TEX

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Příčník pro plotovky PILWOOD 60x40 mm, lakovaný, různé barvy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!