www.ferospoj.cz :: Příchytka plotových dílců na sloupky 60 x 40 mm, různé barvy (28.03.2024 - 21:03)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Příchytka plotových dílců na sloupky 60 x 40 mm, různé barvy

PŘÍCHYTKY PRO PLOTOVÉ PANELY NA SLOUPKY 60 x 40 mm, RŮZNÉ BARVY

Příchytky pro plotové panely, pro sloupky z jacklu o rozměru 60x40 mm, v nabídce naleznete příchytky i pro sloupky o průřezu 60 x 60 mm. Příchytka je vyráběna v barevných variantách černá, zelená a antracit. Tato příchytka vám výrazně usnadní montáž plotového drátěného dílce ke sloupku. Potřebný počet příchytek se odvíjí od výšky plotového panelu. Součástí dodávky je šroub do speciální matice ANTIVANDAL, která se při správném dotažení strhne a nelze ji snadno demontovat.

Provedení příchytky

  • průběžné
  • koncové
  • rohové

Uchycení plotového panelu příchytkou

K hranatým sloupkům o průřezu 60 x 40 mm se panely fixují příchytkami pod vodorovný drát za pomoci šroubů a bezpečnostních matic (součást balení). Sloupky by od sebe měly být vzdáleny 258 cm a plotové panely se na ně uchytí z boční strany pomocí příchytek (viz návod). Počet potřebných příchytek je vždy uveden u konkrétního plotového panelu dle výšky.

Co je potřeba na stavbu plotu z plotových dílců?

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Příchytka plotových dílců na sloupky 60 x 40 mm, různé barvy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!