www.ferospoj.cz :: Podložka TECKENTRUP, forma M se středním vnějším průměrem, geomet (25.04.2024 - 02:28)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka TECKENTRUP, forma M se středním vnějším průměrem, geomet

Podložky TECKENTRUP s povrchovou úpravou geomet a střední velikostí vnějšího průměru. Špičkové pojistné podložky vyrobené s precizní německou spolehlivostí. Fixaci šroubů zabezpečují speciální výlisy na povrchu podložky, při montáži a případné demontáži nedochází k destrukci jistících prvků. Systémy s těmito podložkami odolávají vibracím strojů při velkém zatížení, forma M je určena zejména pro pevnostní šrouby kategorie 8.9 a 10.9.
Podložky Teckentrup na této produktové kartě jsou vyrobeny z oceli a povrch je upraven speciální technologií geomet. K pozinkování touto technologií se využívá voda s mikrolamelami zinku a hliníku, které se na ošetřeném povrchu překrývají. Díky tomu je ochrana proti korozi výrazně lepší než u klasických způsobů pozinkování a to i při menší tloušťce vrstvy, která ochranu zajišťuje. V tabulce výše si můžete vybrat z variant lišících se velikostí otvoru (vnitřního průměru) v podložce i velikostí vnějšího průměru podložky.

 

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka TECKENTRUP, forma M se středním vnějším průměrem, geomet naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!