www.ferospoj.cz :: Podložka ROZETA plná, pro šrouby se zápustnou hlavou 90°, pozinkovaná (29.03.2024 - 10:05)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka ROZETA plná, pro šrouby se zápustnou hlavou 90°, pozinkovaná

Podložky ROZETA plné, pro šrouby se zápustnou hlavou 90°, ocelové a pozinkované. Podložky pro šroubové spoje realizované šrouby se zápustnou hlavou, umožňují skrytí hlavy šroubu. Pozinkované podložky rozeta Vám nabízíme pro šrouby od průměru závitu M4 až po M10.
Rozměrové varianty pozinkovaných podložek ROZETA, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete v tabulce výše. Na všech sloupcích, které obsahují zelenou šipku, je možné vyfiltrovat patřičný údaj, což značně zpřehledňuje zobrazovaná data. Zinkované rozety můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Pokud je aktuální dostupnost některé z výše nabízených podložek Na dotaz či potřebujete do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka ROZETA plná, pro šrouby se zápustnou hlavou 90°, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!