www.ferospoj.cz :: Podložka ROZETA plná, pro šrouby se zápustnou hlavou 90°, hliníková (Al) (29.03.2024 - 11:16)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka ROZETA plná, pro šrouby se zápustnou hlavou 90°, hliníková (Al)

Hliníkové podložky ROZETA, plné provedení, pro šrouby se zápustnou hlavou 90°, vyrobené z hliníku. Podložka pro speciální projekty, kdy je šroubový spoj realizován šroubem se zápustnou hlavou. Hliníkové podložky Vám nabízíme pro šrouby s průměrem závitu M4 až M6.
Rozměrové varianty hliníkových podložek ROZETA, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete v tabulce výše. Na všech sloupcích, které obsahují zelenou šipku, je možné vyfiltrovat patřičný údaj, což značně zpřehledňuje zobrazovaná data. Hliníkové rozety v plném provedení můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Pokud je aktuální dostupnost některé z výše nabízených podložek Na dotaz či potřebujete do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka ROZETA plná, pro šrouby se zápustnou hlavou 90°, hliníková (Al) naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!