www.ferospoj.cz :: Podložka pružná zvlněná, DIN 137A, forma A, pozinkovaná (29.03.2024 - 00:39)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka pružná zvlněná, DIN 137A, forma A, pozinkovaná

Podložky pružné zvlněné, DIN 137A, forma A, pozinkované, vyrobené z oceli. Zinkování poskytuje spojovacím prvkům základní antikorozní ochranu. Zvlněné podložky slouží k zajištění šroubových spojů, které jsou silně namáhány vibracemi či otřesy. Svým tvarem a tvarovou pamětí vzniká ve spoji tlak, který zamezuje samovolnému uvolnění. Zinkované zvlněné podložky jsou obratem k dispozici od vnitřního průměru závitu 2,2 mm až 13 mm.
Prodej pozinkovaných zvlněných podložek formy A je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru.  Zinkované zvlněné podložky DIN 137A můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených zvlněných pružných podložek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka pružná zvlněná, DIN 137A, forma A, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!