www.ferospoj.cz :: Podložka pružná pro kolové matice, DIN 74361C, forma C, pozinkovaná (28.03.2024 - 16:46)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka pružná pro kolové matice, DIN 74361C, forma C, pozinkovaná

Pružné podložky pro kolové matice, DIN 74361C, forma C, pozinkované. Pružné podložky jsou používány pro šroubované spoje, které jsou namáhány vibracemi, chvěním či otřesy. Jak již název podložky na této produktové kartě napovídá, podložky pro kolové matice jsou využívány v automobilovém průmyslu.
Prodej zinkovaných podložek pro kolové matice je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru.  Podložky pro kolové matice můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených pružných podložek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka pružná pro kolové matice, DIN 74361C, forma C, pozinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!