www.ferospoj.cz :: Podložka pružná DIN 6796, bez úpravy (29.03.2024 - 16:42)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka pružná DIN 6796, bez úpravy

Podložky pružné, DIN 6796, bez povrchové úpravy, vyrobené z oceli. K zajištění šroubových spojů, které jsou silně namáhány vibracemi či otřesy. Svým tvarem a tvarovou pamětí vytváří ve spojení s maticemi a šrouby tlak na spoje, které jsou tak odolnější proti samovolnému povolení. Určeno do aplikací, kde není vyžadován vysoký stupeň antikorozní ochrany, respektive kdy se předpokládá další úprava spojovaného materiálu.

Prodej pružných podložek DIN 6796 bez povrchové úpravy je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru, délky či jiného parametru. Podložky bez úpravy DIN 6796 můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených pružných podložek Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka pružná DIN 6796, bez úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!