www.ferospoj.cz :: Podložka pro ocelové konstrukce lisovaná, forma A, DIN 7989A, zinkovaná (29.03.2024 - 13:14)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka pro ocelové konstrukce lisovaná, forma A, DIN 7989A, zinkovaná

Podložky pro ocelové konstrukce lisované, forma A, vyrobené z pevné a kvalitní oceli dle normy DIN 7989A. Podložky jsou následně galvanicky zinkovany. Díky pozinkování jsou podložky vhodné pro použití do interiéru nebo venkovního prostředí, kde nebudou vystaveny přímému vlivu počasí.
Lisované podložky jsou využívány pro montáže ocelových konstrukcí. Tyto podložky vám nabízíme ve variantách vnitřního průměru závitu od 11 mm do 33 mm.

Prodej lisovaných podložek pro ocelové konstrukce je realizován v několika rozměrových variantách. Základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné technická data filtrovat. Usnadní Vám to vyhledání konkrétní varianty dle průměru či jiného parametru. Pozinkované podložky můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některých z výše nabízených podložek pro ocelové konstrukce Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka pro ocelové konstrukce lisovaná, forma A, DIN 7989A, zinkovaná naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!