www.ferospoj.cz :: Podložka pojistná se dvěma jazýčky, DIN 463, bez úpravy (28.03.2024 - 20:29)

Spolehlivý obchodní partner pro dílnu a řemesla

Podložka pojistná se dvěma jazýčky, DIN 463, bez úpravy

Pojistná podložka s dvěma jazýčky DIN 463, bez povrchové úpravy. K zajištění rotace různých šroubových spojů, dva jazýčky umožňují fixaci dvou různých částí šroubového spoje. Pojistné podložky na téro produktové kartě jsou vyrobeny z oceli v pevnostní kategorii 4,6 a vyhovují normě DIN 463.
Prodej pojistných podložek DIN 463 je realizován v ucelené rozměrové řadě. Jednotlivé varianty, základní technická data, aktuální ceny a dostupnosti naleznete výše. Na všech sloupcích v tabulce variant, které obsahují zelenou šipku, je možné filtrovat technická data. To Vám dává možnost lépe vyhledat konkrétní rozměr, průměr, délku či jiný parametr. Pojistné podložky se dvěma nosy DIN 463 můžete nakoupit v maloobchodním i velkoobchodním balení, u maloobchodního balení může být definováno minimální odběrné množství.
Je-li aktuální dostupnost některé z výše nabízených variant Na dotaz či potřebujete-li do Vašeho projektu rozměr, který se v tabulce výše nenachází, poptejte nás prosím. V co nejkratší lhůtě se Vám pokusíme poskytnout cenovou nabídku / zpětné info.

 

Více technických informací, cenové informace a dostupnosti produktu Podložka pojistná se dvěma jazýčky, DIN 463, bez úpravy naleznete na našem e-shopu Obchodprodilnu.cz. Kliknutím na odkaz se dostanete přímo na produktovou kartu tohoto výrobku!